Nieuwsbrief


Terug naar overzicht nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief april 2018 :  AUDIT

·       

Als club hebben wij ons geëngageerd bij de Vlaamse Voetbalfederatie (http://www.voetbalvlaanderen.be/nl/homepage) om elke 3 jaar onze club te laten doorlichten door middel van een audit. Deze wordt doorgevoerd door de firma Double Pass (https://www.doublepass.com/) en heeft als doel onze club verder te laten evolueren.

Op ons gewestelijk niveau kun je dan “een basis” of “1 ster” niveau behalen. We kunnen met trots meedelen dat we opnieuw “1 ster” behaald hebben wat wil zeggen dat we het zeker niet slecht doen! Omliggende clubs zoals Bertem-Leefdaal en Tervuren-Duisburg werken op provinciaal niveau en hebben 2 sterren, Overijse op interprovinciaal niveau, en heeft zelfs 4 sterren.

De enige reden waarom wij niet kunnen overschakelen op provinciaal niveau is omwille van onze accommodatie meer bepaald dat we maar over 1 voetbalveld beschikken.  Dit houdt ons echter niet tegen om op gewestelijk niveau er naar te streven de beste van de klas te worden en willen we vooral beklemtonen dat onze focus eerder ligt op het plezier en minder op het competitieve (bijleren is belangrijker dan resultaat) wat bij hogere niveaus meer van toepassing is (de beste speelt).

Binnen de club is Tim Taverniers hier de voortrekker van en dus mochten er vragen zijn omtrent deze audit kan u altijd bij hem terecht: communicatie@greunsjotters.be

 

Terug naar overzicht nieuwsbrief