Nieuwsbrief


Terug naar overzicht nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief april 2018 :  OUDERS

·      

Zoals hierboven aangehaald, loopt de communicatie binnen onze club naar de ouders toe wat stroef vandaar ook het terug opstarten van deze nieuwsbrief.  Hieronder een aantal interessante weetjes:

  • We zouden vanaf volgend seizoen willen starten met een ouderraad om op sommige zaken sneller te kunnen inspelen. Hiervoor zoeken we naar bereidwillige ouders die hier hun schouders willen onder zetten. Indien je de werking binnen onze club wil mee verbeteren, aarzel dan niet en stel je kandidaat via jeugd@greunsjotters.be
  • Eventueel kan er ook overgegaan worden naar een oudercontact tweemaal per jaar(december – april) waar de evolutie van zoon/dochter wordt besproken met trainer en jeugdcoördinator. Indien uit de ouderraad blijkt dat dit een verwachting is, zullen we dit zeker evalueren.
  • Op zaterdag 8 september zal onze startdag doorgaan met een infosessie waarin de sportieve doelstellingen van de club worden toegelicht: wat leren de kinderen op training, wat is de speelstijl, het wisselbeleid, ... Ook de praktische afspraken en de omgangsregels binnen en buiten de lijnen worden toegelicht. Verder info hieromtrent volgt nog, houd dus zeker deze dag vrij!
  • Het eerste aanspreekpunt is natuurlijk de trainer, maar je kan ook terecht bij onze jeugdcoördinator Marina Singulé en doe dit het best face-to-face

 

Vragen kunnen ook altijd gesteld worden via e-mail: jeugd@greunsjotters.be

 

Onze communicatie loopt ook via de sociale media waarbij we terug te vinden zijn op twitter (https://twitter.com/Greunsjotters) en facebook (https://www.facebook.com/greunsjotters/)

 

Terug naar overzicht nieuwsbrief