U11


 

PLOEG

Wedstrijd 3 december 2016 : Steenokkerzeel - Moorsel:  1- 13

Onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Het einde van het 1e deel kwam in zicht. Een spannende wedstrijd voor Vossem aangezien we nog geen enkele wedstrijd hadden verloren. We vertrokken vol goede moed naar Steenokkerzeel. Onze jongens ( en wij ) waren best wel wat nerveus. Deze match konden en mochten we toch niet verliezen zeker! De wedstrijd begon en na 5 minuten werd de eerste goal gescoord door Steenokkerzeel. Je kon de teleurstelling zo van onze jongens hun gezicht aflezen, maar dit was natuurlijk buiten de coaches en de trouwe supporters gerekend. Mits wat aanmoediging begon het tij al héél snel te keren. De ene goal volgde de andere op en de jongens werden steeds enthousiaster omdat ze de overwinning al konden ruiken! Alhoewel Steenokkerzeel fel terugvocht, won Vossem met een mooie score van 1 - 13! Hier kunnen wij alleen maar blij mee zijn. 

Jullie hebben tot nu toe een feilloos parcours afgelegd! Proficiat! Alhoewel we natuurlijk allemaal heel blij zijn met zulke scores, is winnen niet het allerbelangrijkste. We zijn van in het begin beginnen hameren op het feit dat jullie een team zijn. Dat samenspel belangrijk is, maar ook mekaar respecteren hoog in het vaandel moet gedragen worden! Wij zijn heel blij te zien dat jullie deze boodschap ter harte hebben genomen en dat jullie een hecht team zijn geworden: zowel op het veld als in de kleedkamers! 

Ook bij deze een welgemeende dank u wel aan alle supporters die elke week aan de zijlijn staan! Het is fijn te zien dat jullie ons team steunen en aanmoedigen!

Aan onze jongens: het voetbalseizoen staat nu even op een laag pitje, maar er komen voor jullie nog drukke weken. De examens komen eraan, maar daarna kunnen jullie genieten van een welverdiende vakantie. We wensen jullie veel succes tijdens deze stressy week! Geniet van jullie vakantie en we verwachten jullie weer fris als een hoentje in januari op de training. Verdere info hieromtrent volgt nog!

Prettige feesten!

 

Wedstrijd 26 november 2016 : Gr. Vossem-  Moorsel :   6-  2

Voorlaatste wedstrijd voor de winterstop. Het was vandaag een frisse, maar mooie ochtend. Onze jongens moesten het eerste kwartier nog een beetje wakker worden, maar we kennen ze ondertussen toch wel al. Het zijn dieseltjes die wat tijd nodig hebben om op te warmen. Het was aanvankelijk de bedoeling om 5 tegen 5 te spelen omdat Moorsel niet genoeg spelers had, maar net voor de wedstrijd kwam er versterking opdagen en konden we toch 8 tegen 8 spelen. Het 2e kwartier begonnen onze boys hun benen te strekken. Het spel kwam goed op gang! Vossem scoorde een paar mooie doelpunten, maar Moorsel gaf zich niet zomaar gewonnen. Vossem had het soms moeilijk om door de verdediging van Moorsel te breken, maar eenmaal erdoor waren ze niet te stoppen. De supporters werden getrakteerd op een spannende wedstrijd met veel mooi voetenwerk. Op gebied van samenspel kunnen de Rode Duivels nog wat van jullie leren. :-) 

Mooie overwinning Vossem!

 

Wedstrijd 19 november 2016 : Gr. Vossem - Tervuren/Duisburg:    12-  1

Tervuren/Duisburg vandaag. We dachten dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden, maar dit was buiten onze U11-jongens gerekend. Onze jongens gingen vol goede moed het veld op en begonnen (weeral) wat twijfelachtig aan de wedstrijd. Vossem ging eerst eens op verkenning: hoe sterk is hun verdediging, wie zijn de aanvallers, hoe goed is de keeper, … Stilaan kwamen onze jongens in de wedstrijd en gaven het beste van zichzelf. Weeral mooie passen! Wat een samenspel! Mooi om naar te kijken. Het werd uiteindelijk een mooie 12-1 overwinning voor Vossem. Al moeten we wel toegeven dat Tervuren niet echt op zijn best was vandaag! 

Proficiat Vossem! 

 

Wedstrijd 12 november 2016 :  K. Diegem Sport C-  Gr. Vossem:   4 - 16

Het was vandaag een koude ochtend. Het had goed gevroren en het veld zag mooi wit, maar dit hield onze jongens niet tegen natuurlijk. Diegem kwam aan de aftrap met maar 7 spelers en dus liet Vossem zich van zijn sportiefste kant zien en haalde 1 van zijn spelers van het veld. Het werd dus een wedstrijdje 7 tegen 7.

De eerste 5 minuten was de eerste goal voor Vossem al binnen. De sfeer zat er goed in en onze jongens lieten een knap staaltje voetbal zien. Ik zou hier kunnen leuteren over hoeveel goals onze jongens gemaakt hebben, maar we hebben vandaag iets veel belangrijkers gezien. De U11-boys toonden in deze wedstrijd wat ze allemaal op training hadden geoefend: mooie combinaties van passen, goed samenspel (het balletje ging van links naar rechts), … Het mag dus gezegd worden dat wij stonden te glunderen! Mooi om te zien dat ze de oefeningen kunnen toepassen in de praktijk. Dat hun harde werk tijdens de trainingen hun vruchten afwerpt. 

Wij hebben er alleszins erg van genoten!

Proficiat jongens! Mooie wedstrijd! 

 

Wedstrijd 5 november 2016: Vossem - Wezembeek:    8 - 4

Aangezien de vorige wedstrijd tegen Wezembeek nogal in mineur verlopen is en de FairPlay toen ver zoek was, begonnen onze U11-jongens ( en wijzelf ook ) met tegenstrijdige gevoelens aan de match. Gelukkig hadden we deze keer wel een “correcte” ref: streng, maar rechtvaardig (zoals het hoort). Bij deze: DANK U AYMAN!!!

In tegenstelling tot vorige week, schoten onze jongens onmiddellijk uit hun startblokken en werd het in de eerste 5 minuten al 1-0! De eerste 30 minuten werd dit tempo volgehouden en Vossem was overduidelijk de meerdere van Wezembeek. Het derde kwartier kregen onze jongens echter een “dipje” en kon de tegenstander terugkomen met maar liefst 2 doelpunten op 5 minuten tijd. Gelukkig was dit de wake-up-call voor onze jongens. Zo konden we de wedstrijd afsluiten met een mooie 8-4 op het scorebord.  

Proficiat jongens! Doe zo voort! Wij zijn supertrots dat wij zo’n toffe bende mogen coachen!

 

Wedstrijd 29 oktober 2016: Elewijt - Vossem:    2 - 5

De wedstrijd kwam wat traag op gang. De eerste helft van de match had Elewijt de bovenhand, maar Vossem ging fel in de verdediging. We sloten de eerste helft dan ook af met een spannende 0-0! Tijdens de tweede helft van de wedstrijd moest Elewijt het onderspit delven en het spel werd dan ook voor het grootste deel gespeeld op hun deel van het veld.

Vossem sloot de wedstrijd af met een mooie 2 - 5 score!

Proficiat jongens!

 

Wedstrijd 22 oktober 2016 :     Vossem - Bertem/Leefdaal:  6 - 1

Vossem kwam traag op gang. Na een aantal aanvalspogingen die door een sterke verdediging van Bertem werden afgeketst, was het na 30 minuten speeltijd nog steeds 0 - 0. Nadat het eerste doelpunt voor Vossem viel, kwamen onze jongens goed in het spel. Na nog een tegendoelpunt van Bertem werd het uiteindelijk een mooie 6 - 1! 

Jongens: jullie vragen mij dikwijls wie welk doelpunt heeft gemaakt! Wel, ik ga jullie proberen een levensles mee te geven: het is niet belangrijk wie scoort, wie sneller is, wie het beste kan voetballen, … Het belangrijkste is dat jullie dit bereiken door te spelen als een TEAM! Een goede teamspirit: dat is wat jullie sterk maakt! ELKE SPELER is belangrijk in een goed team: samenwerking is wat maakt dat jullie kunnen scoren (en winnen natuurlijk)!

 

Wedstrijd 16 oktober 2016 :     Vossem -  Steenokkerzeel  :  5 - 0

Forfait door onze tegenstander

 

Wedstrijd 9 oktober 2016 :     FC Moorsel  -  Vossem: 10 - 15

Het was vandaag een “recreatieve” wedstrijd: 5 tegen 5!

Aangezien onze jongens normaal 8 tegen 8 spelen, was dit even wennen. Het eerste kwartier verliep een beetje stroef omdat iedereen zijn plekje nog moest vinden, maar even later waren onze boys vertrokken. De wedstrijd ging gelijk op, maar Vossem was uiteindelijk de sterkste met een score van 10 - 15!      Proficiat!

 

Wedstrijd 1 oktober 2016 :     KV Tervuren Duisburg - Gr. Vossem:  2 - 9

De eerst 3e kwartier kreeg Gr. Vossem veel kansen om op doel te schieten maar kon deze niet afwerken door een goede verdediging van Tervuren.

De score bleef hierdoor lang 2 - 2 maar het laatste kwartier kreeg Gr. Vossem de bovenhand in deze match en trok de score op naar 2 - 9 !!   Spannende match voor beide teams

Bedankt Tervuren voor de fijne samenwerking.

 

Wedstrijd 24 september 2016:  GR. Vossem - Diegem:  18 - 1

Vossem had zeker de grote overhand in deze wedstrijd. Mooie score !!!

 

Wedstrijd 17 september 2016 :   Wezembeek - Gr. Vossem   :   2 - 6

Voor Vossem een moeilijke wedstrijd, maar de jongens hebben vandaag een belangrijke les geleerd: met een goede techniek, mooi samenspel, goede teamgeest en FairPlay bereik je veel. Dit hebben jullie dan ook bewezen met een mooie overwinning! Jullie zijn er als team zeker sterker uitgekomen!

Chapeau jongens!

 

Wedstrijd 10 september 2016 : Gr. Vossem - Elewijt

Onze U11-boys hebben vandaag het beste van zichzelf gegeven. We wonnen van Elewijt met 7-1!

De supporters kregen een spannende match te zien, waar Vossem duidelijk het meeste balbezit had. Elewijt liet zich echter niet kennen en maakte het Vossem op sommige momenten niet makkelijk.

Proficiat boys!

 

Wedstrijd 3 september 2016:  VC Bertem-Leefdaal B-  Gr. Vossem

Onze boys hebben vandaag gewonnen met 2 - 7!

Spannende match, met positief resultaat!

De U11-boys hebben gevochten voor de overwinning: doorzetting en kracht! 

Wij zijn trots op jullie!

uitslagen

Geboortejaar:
2006

Trainer:
Pascal Ottermans
ottermans.pascal@telenet.be
Tel: +32 (0)497 81 02 26(enkel na 17u aub)

Raymond Philips
Tel: +32 (0)472 68 78 04

Ploegafgevaardigde:
Vanessa Corbeel
+32 (0)497 22 15 51

Training:
Maandag: 18u00 - 19u30
Woensdag: 17u30 - 18u30

 

Thuiswedstrijden:
Zaterdag 11u30
8 tegen 8 - helft van het terrein - 4 x 15'