U17


PLOEG

 

Wedstrijd 4 december 2016:  ERC Hoeilaart A   -   Gr. Vossem   :  uitgesteld

De wedstrijd werd afgelast ter plaatse.

Het is het eerste jaar dat we jullie mogen coachen en daar zijn we heel blij voor. Jullie zijn allen fantastische gasten met ieder hun eigen persoonlijkheid en waarde in het team. We zijn fier op jullie wat we al bereikt hebben en sluiten de heenronde af op de derde plaats. Er is een goede sfeer tussen de twee ploegen die mekaar uit de nood helpen.
Bedankt hiervoor.
Brent Servranckx, Maxim Ville, Lukas Tytgat, Matthias Olieslagers, Tom Podevijn, Anton Geraedts, Alex Middleton, Kwinten De Schryver, Injas Goossens, Pauwel Verbrugghe, Joachim Bas, Nicolas Van der Vennet, Thomas Vogelaers, Thibaut Decoster, Tanguy Decoster
Ook een grote dank aan Chris die ons elke week bijstaat met raad en daad.
En dan nog 1 ding : na de winterstop is onze Jerre terug die we zeker gemist hebben.

 

Wedstrijd 13 november 2016:  Temp Overijse B-   Gr. Vossem   :  1-  1

Deze voormiddag nam U17A het op tegen Tempo Overijse in een aangename en sportieve wedstrijd. Dit deed deugd na het debacle van gisteren.
Het veld lag er door de regen slecht bij en was moeilijk te bespelen. Maar toch combineerden we goed en zagen we meerdere malen knappe combinaties.
Er werden weinig kansen weggegeven en we kwamen meer dan verdiend op voorsprong. Door een foute stuit van de bal door het veld verkeken we ons op de bal en kwam Tempo op gelijke hoogte. De laatste 20 minuten werd de druk opgevoerd en werd Overijse meer en meer op eigen helft gedrukt. We kregen nog een aantal kansen, maar het lukte altijd net niet. Een gelijkspel is de uitslag, 1-1.
Alex Middelton scoorde op voorzet van Tanguy De Coster.
Toch geloven we dat er meer inzat voor ons om de overwinning binnen te halen met iets meer geluk voor doel.

 

Wedstrijd 6 november 2016:  Gr. Vossem-  VC Bertem-Leefdaal B:  5-  4

Suspens alom deze voormiddag in de match van U17A tegen bertem-leefdaal die op een kopie leek van de heenmatch. De bezoekers scoorden, wij scoorden tegen. De stand bleef dus lang in evenwicht tot 4-4. De laatste 20 minuten klopte het tactisch spel helemaal en werd bertem-leefdaal meer en meer achteruit gedrukt. Door een fout in de zestien kregen we een penalty waardoor de zege binnen was met 5-4. De wil en het karakter waren er om de overwinning binnen te halen. Ook bedankt aan de supporters om ons team te blijven aanmoedigen en vooruit te duwen.
Anton Geraedts en Alex Middleton scoren 2x, Brent Debel 1x. Assisten op naam van Injas Goossens en brent Debel.
GO WARRIORS !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Wedstrijd 30 oktober 2016:  ERC Hoeilaart B-  Gr. Vossem:  0-  5

U17A nam het deze voormiddag op tegen ERC Hoeilaart B. Moeilijke start door de blessure van Joachim Bas die naar het ziekenhuis moest (enkelbreuk). Even alles moeten reorganiseren.

Naarmate de match vorderde kwamen we meer in ons spel. Knappe combinaties, solide verdediging en efficiënte aanval. We zijn nooit echt in de problemen gekomen en winnen meer dan verdiend met 0-5.
Injas Goossens scoort 3x en geeft 2 assists, 1x aan Kwinten De Schryver en 1x aan Sotaro Taniguchi.
Bedankt aan Lucas, Dani, Sven en Sotaro om het team te helpen .
Clean sheet voor beide U 17 ploegen dit weekend.

 

Wedstrijd 23 oktober 2016:  Gr. Vossem-  KV Tervuren-Duisburg:  4 - 0

U17A nam het deze ochtend op in de derby tegen Tervuren. Het begin was gelijkopgaand met kansjes langs beide kanten. Maar gaandeweg de match kregen we meer controle over de match met druk op de bal en knappe combinaties. De juiste spirit was er en de wil om te winnen. Door deze ingesteldheid wist Vossem de winst binnen te halen met 4-0.
Anton Geraedts, Injas Goossens, Joachim Bas en Pauwel Verbrugghe scoorden 1x. Hoed af voor gans het team in een faire derby. Dank aan Lucas Maley en Dani De Witte.
Great game # the warriors#

 

Wedstrijd 16 oktober 2016:  Gr. Vossem-  ERC Hoeilaart A:  0 - 1

Zoals U17B had ook U17A een mindere dag vandaag tegen Hoeilaart A. Samenspel heel moeilijk, geen goede balrecuperatie en kick en rush voetbal.  Hoeilaart was niet beter maar waren steviger in de duels. Vossem verliest met het kleinste verschil : 0-1.

 

Wedstrijd 8 oktober 2016:  KVC Sterrebeek-  Gr. Vossem:  1 - 1

U17 A moest op bezoek bij de leider Sterrebeek. Vossem stond als een blok en als een team op het veld. Meer dan verdiend komen we op voorsprong door een goal van Kwinten De Schryver. Sterrebeek komt op gelijke hoogte door een goal met een serieus buitenspelgeurtje. Wij kregen nog de beste kansen maar de match eindigde op een gelijkspel.
Maar wat een team prestatie van jullie allemaal . Geweldige match die meer verdiende.
Bedankt : Lucas Maley, Tom Podevijn, Maxim Ville, Lukas Tytgat, Matthias Olieslagers, Alex Middleton, Kwinten DeSchryver, Pauwel Verbrugghe, Joachim Bas, Anton Geraedts, Injas Goossens,
Nicolas Van der Vennet, Tanguy en Thibaut decoster.
Ook een dikke merci aan alle supporters.

 

Wedstrijd 25 september 2016:  Gr. Vossem-  OHR Huldenberg A:  2 - 1

Weer een geslaagd weekend voor beide U17 ploegen. U17A kreeg deze ochtend Huldenberg op bezoek. Moeilijke en rommelige match van beide teams. De inzet was er, maar het was moeilijk spelen. Desalniettemin hebben we de overwinning in de slotminuten weten te behouden, 2-1. Joachim Bas scoort 2x.
De winst toch halen met een mindere match, is zeker een klasse apart.

 

Wedstrijd 17 september 2016:  Bertem/Leefdaal-  Gr. Vossem:  5 - 4

De eerste helft hebben we onder ons niveau gespeeld en stond het 3-2 voor Bertem-Leefdaal. Maar de tweede helft was van een ander kaliber, waarvoor chapeau gasten. Op karakter en met veel doorzettingsvermogen werd er geknokt voor elke bal. Bertem-Leefdaal speelde dan op de counter. Telkens maakten we de aansluitingstreffer. Het laatste kwartier werd alles op alles gezet, maar Bertem-Leefdaal won met 5-4. Een wrang nagevoel bij spelers, supporters, de coaches en ploegafgevaardigde omdat iedereen het gevoel had dat er meer inzat.

Joachim Bas scoorde tweemaal, Nicolas Van der Vennet en Anton Geraedts scoorden 1x. Pauwel Verbrugghe en Joachim gaven de assists.
En mannen, een spreuk van Christophe : Den tweede helft bleef de vlam branden (jullie begrijpen wel waar het over gaat)
Bedankt aan Michael McDermott en Dani De Witte om het team te helpen door afwezigheid van Tanguy en Alex.

 

Wedstrijd 11 september 2016:  Gr. Vossem-  ERC Hoeilaart B   :   5 - 1

U17A speelde thuis tegen Hoeilaart B. Moeilijke wedstrijd, want Hoeilaart speelde erg gesloten en defensief. Maar Vossem was offensief en defensief veel sterker, wat dan ook resulteerde in een alweer overtuigende overwinning : 5-1.

Thibault scoort op assist Maxim Ville, Tanguy geeft de assist aan Alex Middleton, Anton Geraedts scoort na samenspel met Joachim Bas en na een pass van Alex, Joachim scoort op een corner van Anton.

 

Wedstrijd 4 september 2016:  KV Tervuren/Duisburg-  Gr Vossem   :   1 - 10

U17A start met een knalprestatie tegen Tervuren, 1-10. Solide verdediging, hardwerkend middenveld en efficiënt in de aanval. Mooie combinaties met doelpunten tot gevolg.
Anton scoort 3x, Alex 2x, Maxim, Joachim, Matthias, Kwinten De Schryver en Injas scoren 1x.
Assisten komen op naam van : Joachim, Kwinten, Matthias, Pauwel, Alex, Maxim en Nicolas.

 

UITSLAGEN

RANKING

FOTO'S

Geboortejaar:
2000-2001

Trainers:
Christophe Dewitte
christophe.de.witte@telenet.be
Tel: +32 (0)477 06 80 36

Cindy Verdeyen
cindy.verdeyen@edenred.com
Tel: +32 (0)477 42 81 69

Ploegafgevaardigde:
Chris Van der Vennet
chris.van.der.vennet@telenet.be
Tel: +32 (0)475 79 06 96Training:
Dinsdag: 18u00 - 19u30
Donderdag: 18u00 - 19u30

Thuiswedstrijden:
Zondag 11u15
11 tegen 11 - volledig terrein - 4 x 20'