U17 | FUTURE


PLOEG

 

Wedstrijd 3 december 2016:   Kessel Lo-  Gr. Vossem   :   2-  1

Spijtig is het ons niet gelukt om kampioen te spelen op kessel-lo met U17B. Moeilijke match, de stress was er en dit kwam ons spel niet ten goede. Toch zijn we fier op jullie wat jullie gepresteerd
hebben in de heenronde. Een mooie tweede plaats is meer dan verdiend. Jullie zijn allemaal fantastische kerels.
Lucas Maley, Sotaro Taniguchi, Dani De Witte, Lucas Van Schoote, Tim Ammann, Sven Areng, Maxim Ville, Jonas Schoonejans, Brent Debel, Joseph Byron, Michael McDermott, Armin Gienapp, Michail Schwabe, Philip löbner, Ross Campbell, James Cutler, Liam Gaffney, Pieter Vlaemminck, Alvin Cravero
A special thank you to Sotaro for those great years. You are a fantastic guy and we wish you all the best in Japan.
Ook een welgemeende dank aan Stephen McDermott en Johan Schoonejans om ons te helpen.
And one more thing : Ross Campbell is back

 

Wedstrijd 12 november 2016:   K. St. Haasrode B-  Gr. Vossem   :   2-  2

Bikkelharde wedstrijd deze namiddag in Haasrode met U17B. Spelers bewust onderuithalen, verbaal zwaar beledigd worden en zelfs tot 2x toe letterlijk een gevecht willen aangaan. Dit hebben we eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt. Gelukkig zijn onze jongens niet meegegaan in deze mentaliteit en zijn blijven voetballen. We zijn hiervoor zeer trots op jullie. De match eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Armin Gienapp en Michail Schwabe scoren beide 1x. Joseph Byron gaf de twee assisten.

 

Wedstrijd 5 november 2016:   Gr. Vossem-  KNV Keerbergen A:  14-  0

Doelpuntenfestijn deze namiddag in de match van U17B tegen keerbergen. Vanaf het begin van de match was het duidelijk dat we een maat te sterk waren voor de tegenpartij. Knap voetbal gezien met als gevolg parels van doelpunten.
Pieter Vlaemminck en Lucas Van Schoote schrijven een hattrick op hun naam, James Cutler en Pauwel Verbrugghe en Armin Gienapp scoren 2x, Dani De Witte met een vrije trap en Tim Ammann scoren 1x. Assisten vandaag op naam van Brent Debel, Elliot Stevens, Sven Areng, Joseph Byron, Jonas Schoonejans, James Cutler, Lucas van Schoote en Armin Gienapp.

GO TITANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Wedstrijd 29 oktober 2016:  KFC Herent B-  Gr. Vossem:  0-  2

U17B moest het opnemen tegen herent. Fantastische eerste helft van de match waarin we domineerden.
Tweede helft was evenwichtiger waarin Lucas Maley meermaals bewees dat hij een uitstekende doelman is.
De overwinning is binnen met 2-0. Joseph Byron scoort op assist van Brent Debel en Alex Middleton scoort met het hoofd op een gemeten voorzet van Lucas Van Schoote.

 

Wedstrijd 22 oktober 2016:  Gr. Vossem-  St. Meerbeek A:  3 - 2

Om 14uur startte voor U17B de topper tegen Meerbeek. Vanaf het begin van de match stonden we er en maakten we het Meerbeek heel moeilijk. Met de rust stonden we terecht 3-0 voor. Er was veel energie verbruikt en we lieten Meerbeek terugkomen. Maar we zijn blijven strijden tot het einde en winnen verdiend met 3-2 van Meerbeek.
Joseph Byron scoort 2x en Michael McDermott 1x. Brent Debel gaf de assisten. Heel fair duel tussen twee topploegen. Bedankt aan Joachim Bas voor de meerwaarde.
GO TITANS !!!!!!!!! GREAT GAME !!!!!!!!

 

Wedstrijd 15 oktober 2016:  Gr. Vossem-  KVC Kessel-Lo 2000 B:  1 - 1

U17B speelde deze namiddag tegen Kessel-Lo. Spijtig genoeg was het sambavoetbal vandaag ver te zoeken. Futloos, geen druk op de bal en moeilijke opbouw. 1-1 was dan ook een terechte uitslag. Armin Gienapp scoort voor Vossem. Sotaro Taniguchi speelde wel een beresterke wedstrijd.

 

Wedstrijd 9 oktober 2016:  HO Bierbeek B-  Gr. Vossem:  1 - 5

U17B moest deze voormiddag aan de bak tegen bierbeek . 1 woord voor de match : SAMBAVOETBAL. De hele match werd de pressing en het spel gemaakt door vossem. De combinaties waren voortreffelijk, solide verdediging en een uitmuntend middenveld.

Michail Schwabe scoorde 2x, Armin Gienapp, Joseph Byron en Michael McDermott scoorden 1x. Assisten op naam van Lucas Van Schoote, Joseph, James Cutler en Pieter Vlaemminck. What a wonderful match!!!!! Bedankt aan Pauwel Verbrugghe en Thibaut Decoster.
Bedankt : Lucas Maley, Dani De Witte, Sven Areng, Tim Ammann, Michail Schwabe, Armin Gienapp, JosephByron, Michael McDermott, Lucas Van Schoote, JamesCutler, Pieter Vlaemminck,
Pauwel Verbrugghe, Jonas Schoonejans en Thibaut De Coster
Dank aan de supporters en Stephen McDermott

 

Wedstrijd 1 oktober 2016:  K. Steenokkerzeel VO A-  Gr. Vossem:  2 - 8

U17B moest op bezoek bij Steenokkerzeel. Voor de tweede week op rij een bitsige match met trekken en duwen, maar weer kwamen we er voetballend sterker uit. We zijn nooit in de problemen gekomen en hebben meer dan verdiend gewonnen met 2-8.

Joseph Byron scoort 5x, Maxim Ville Armin Gienapp en Sven Areng 1x. Bedankt aan maxim om ons te komen helpen door afwezigheid van Michael McDermott James Cutler en Pieter Vlaemminck. Ook Ross Campbell die nog afwezig is door blessure maar die dinsdag terug mee komt trainen, weliswaar enkel nog maar lopen. Looking forward to see you Ross.

 

Wedstrijd 18 september 2016:  KNV Keerbergen A-  Gr. Vossem:  0 - 6

U17B moest deze ochtend naar Keerbergen op bezoek. Vanaf de eerste seconde werd de thuisploeg bij de keel gegrepen. De verdediging stond er als een blok, het middenveld heeft gewerkt als een paard en in de aanval waren we meer dan efficiënt. Er werd druk op de bal gezet en de recuperatie was fenomenaal. Elke speler heeft op zijn manier bijgedragen tot de overwinning : 0-6.
Joseph Byron scoorde5x en Michail Schwabe 1x. De assisten staan op naam van Brent Debel, Michael McDermott en Joseph. Jullie stonden er als een team en daar zijn we heel fier op.

 

Wedstrijd 10 september 2016:  Gr. Vossem-  KFC Herent B:  4 - 0

U17B hadden iets recht te zetten na de nederlaag van verleden week. Het team stond er met de wil om te winnen. Knap voetbal, geweldige combinaties, er stond een team op het veld. We versloegen
Herent met 4-0. Brent Debel scoort op pass van Michael McDermott, McDermott scoort op assist van Brent, Michael geeft de assist aan Joseph Byron en Alex Middleton scoort na een actie met Joseph.
Door de blessures van Dani De Witte, Ross Campbell en de afwezigheid van Tim, Sven Areng en Armin Gienapp ( de helft van de verdediging) kwamen Lukas Tytgat, Maxim Ville en Alex ons uit de nood helpen. Dikke merci mannen hiervoor.

 

Wedstrijd 3 september 2016:  St. Meerbeek-  Gr. Vossem:  8 - 0

Start van het seizoen start in mineur voor U17B tegen tweedejaars van meerbeek, 8-0. Offday en vooruitkijken naar de volgende match.

 

UITSLAGEN

RANKING

Geboortejaar:  2001

Trainers:
Christophe Dewitte
christophe.de.witte@telenet.be
Tel: +32 (0)477 06 80 36

Cindy Verdeyen
cindy.verdeyen@edenred.com
Tel: +32 (0)477 42 81 69

Ploegafgevaardigde:
Cindy Verdeyen
cindy.verdeyen@edenred.com
Tel: +32 (0)477 42 81 69


Training:
Dinsdag: 18u00 - 19u30
Donderdag: 18u00 - 19u30

Thuiswedstrijden:
Zaterdag 14u00
11 tegen 11 - volledig terrein - 4 x 20'